New Life Calivita, multivitamine pentru gravide si mame ce alapteaza, contine acum o cantitate de 2 ori mai mare de acid folic si vitamina D!

Haideti sa vedem cat de important este acest lucru, urmarind un scurt interviu cu Dr. Naturopat Edit Varga (contine traducerea in limba romana):

Transcrierea interviului:

Reporter:

O voi întreba pe dna doctor naturopat Edit Varga ce sfaturi le poate da femeilor care în acest moment planifică să rămână însărcinate?
Dr. Edit Varga:
Femeia care doreşte să aibă un copil trebuie să se pregătească fizic şi psihic pentru sarcină.Ideal ar fi ca tânărul cuplu să înceapă pregătirile pentru noua situaţie cu trei luni înainte de concepţie. Dacă au vicii cum ar fi fumatul, se recomandă să renunţe la acestea şi, de asemenea, să îşi modifice alimentaţia şi stilul de viaţă.
Acest lucru este important fiindcă erorile genetice care apar în fazele timpurii ale dezvoltării embrionare pot cauza anomalii de dezvoltare.
Există însă anumite vitamine care le pot preveni, în special acidul folic, dar prezenţa vitaminelor B6 şi B12 este la fel de importantă.
Mama are nevoie de rezerve sporite de vitamina C, iar aportul de zinc trebuie, de asemenea, să crească.
Aceste vitamine şi minerale care sprijină dezvoltarea fetală trebuie să se afle în organism într-o cantitate adecvată înainte de concepţie pentru ca sarcina să decurgă fără probleme.
Mai mult, dezvoltarea fetală are efect şi asupra bolilor cronice de mai târziu.
Printre consecinţele creşterii deficitare din uter se pot număra diabetul, hipertensiunea sau infarctul.
Probabil că aceste lucruri sunt mai puţin cunoscute, de aceea femeile care se pregătesc pentru sarcină ar trebui să ia în considerare şi aceste aspecte.
Necesarul de calciu, magneziu şi fosfor al gravidei creşte cu până la 50%.
De asemeni are nevoie cu 25-30% mai mult de iod, zinc şi cupru decât înainte.
Fierul are o importanţă majoră în acest caz, fiindcă necesarul de fier al gravidei se dublează din a patra lună de sarcină, mai exact creşte cu 100%.
Astfel, cel mai important este să satisfacem cererea sporită de fier.
Necesarul de acid folic al organismului creşte, de asemenea, cu 100%.
Şi necesarul de vitamina B şi C creşte cu 20-25% sau maximum 30%.
Prin urmare, medicul recomandă, de obicei, produse cu multivitamine pentru protejarea fătului.
Eu personal consider că produsul cu multivitamine New Life este foarte potrivit, deoarece ingredientul său principal este acidul folic, însă mai conţine şi vitaminele şi mineralele pe care le-am menţionat, plus vitamina D.
Toate acestea, în cantităţile şi proporţiile de care femeia însărcinată are nevoie.
Trebuie să începeţi consumul vitaminelor New Life pentru dezvoltare fetală cu trei luni înainte de concepţie şi să continuaţi şi după naştere, pe toată durata alăptării
Copilul va primi toţi nutrienţii şi microelementele necesare de la mamă, prin intermediul laptelui.
Dacă apar carenţe, acestea apar în organismul mamei, astfel încât este important ca ea să continue să consume un produs adecvat cu vitamine, cu o compoziţie potrivită şi de înaltă calitate.
După ce mama a înţărcat copilul, dar acesta încă nu poate mesteca bine, se poate ca el să aibă nevoie de suplimentarea anumitor microelemente pe care, în mod normal, încercăm să le asigurăm prin alimentaţie.
Însă acest lucru nu este întotdeauna posibil la o vârstă atât de fragedă.
În acest caz, merită să încercăm Infant Formula, vitaminele lichide pentru bebeluşi, care se comercializează în sticluţe prevăzute cu pipetă.
Este foarte important că în compoziţia sa intră tot ce e necesar pentru dezvoltarea fizică şi mentală sănătoasă a copilului la această vârstă.
Este, de asemenea, important ca bebeluşului să îi placă suplimentul, aşa că Infant Formula a primit o foarte plăcută şi îndrăgită aromă de portocale.
Consumul continuu al acestor produse poate asigura o cantitate optimă de vitamine şi minerale pentru mamă şi pentru copil înainte, în timpul şi după sarcină.

Produsele New Life  si Infant Formula le puteti comanda din magazinul nostru online Calishop la pretul de 66.88 Ron respectiv 54.12 Ron.

Fii la curent cu noutatile CaliShop

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter!

Adresa ta de email va fi mereu in siguranta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.