Ghid produse Calivita

Produse Calivita

1.Vitamine

Produse Calivita
calivita vitamine
Produse Calivita
C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids – 120 tablete
Datorită conţinutului său ridicat de măceşe, complexului suplimentar de bioflavonoide şi absorbţiei continue(tablete cu eliberare prelungită), C300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids excelează printre produsele obişnuite cu vitamina C.
C 1000, C 500, C Plus – 100 tablete
Există situaţii în viaţă în care suplimentarea cu vitamina C este recomandabilă. C 1000 şi C 500 vă oferă vitamina C extraputernică, iar C PLUS se recomandă celor care preferă produsele complexe. În gama de produse CaliVita pu teţi găsi numeroase prod se cu vitamina C; alegeţi-l pe cel mai adecvat pentru vârsta şi starea dvs. de sănătate.
Beta Carotene – 100 capsule gelatinoase
Organismul nostru sinteti zează vitamina A din beta caroten în cantitatea care îi este necesară.Beta-carotenul joacă un rol important în protejarea acizilor graşi poline sa turaţi împotriva radicalilor liberi şi ajută la menţinerea funcţiilor normale ale celulelor.
Stress Management – 100 tablete
Produsul Stress Management se recomandă în special persoanelor expuse zilnic unui nivel ridicat de stres. Nece sarul energetic şi de vitamine al organismului creşte datorită stresului. Vitaminele B sprijină eficient funcţionarea sănătoasă a sistemului nervos, reprezentând, prin urmare, un element important al proceselor de producere a energiei.
Mega B-Complex – 100 tablete
Mega B-Complex a fost conceput pentru cei care au nevoie de vitamine cu adevărat puternice. Fiecare tabletă conţine vitaminele B în can tităţi ridicate, într-o formă care permite eliberarea substanţelor active pe o perioadă îndelungată de timp.
Vitamin E – 100 capsule gelatinoase
Zilnic suntem expuşi efectelor nocive ale radicalilor liberi. Acestea sunt intensificate şi de efectele de mediu (cum ar fi smogul, fumul de ţigară, radiaţiile UV sau consumul de alimente nesănătoase). Vitamina E este un puternic antioxidant, care sprijină funcţionarea normală a celulelor. Profitaţi de ajutorul natural pe care vi-l oferă vitamina E!
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din categoria Vitamine click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

2.Multivitamine

Produse Calivita
calivita multivitamine
Produse Calivita
Kids Greens – 30 tablete masticabile
Faceţi cunoştinţă cu Kids Greens, un produs unic în gama de produse CaliVita. Kids Greens se bazează pe o formulă complexă, naturală,pe care am conceput-o special pentru a satisface nevoile copiilor, cu o atenţie deosebită la cele mai mici detalii. Acest produs cu multivitamine se prezintă sub formă de tablete masticabile cu gust plăcut, astfel încât să poată fi consumat în siguranţă de copii.
Vital A, Vital 0,Vital B, Vital AB – 90 tablete
Gama Vital este formată din produse eficiente şi individualizate cu vitamine, cu mai mult de 30 de ingrediente active. Acestea au fost concepute conform ultimelor cercetări ştiinţifice,precum şi caracteristicilor de constituţie şi necesarului de vitamine ale persoanelor cu diferite grupe sangvine. Produsele din gama Vital conţin şi extracte de plante.
Super Mega 50 – 90 tablete
Super Mega 50 este un produs cu o doză crescută de multivitamine,recomandat adulţilor şi sportivilor. Conţine cantitatea zilnică de vitamine şi minerale în proporţia şi compoziţia ideale. Acest produs a fost special conceput să se absoarbă pe o perioa dă îndelungată(eliberare prelungită).
Full Spectrum – 90 tablete
În cadrul majorităţii proceselor fiziologice,diferitele vitamine îşi amplifică reciproc efectul. O singură tabletă de Full Spectrum vă oferă cele mai valoroase substanţe de care aveţi nevoie. Pe lângă faptul că am inclus în acest produs toate vitaminele necesare, am luat, deasemenea, în considerare şi raportul dintre acestea. Pentru un efect ideal, am adăugat produsului şi minerale.
Infant Formula – 60 ml
Un produs cu multivitamine pentru copiii sub 6 ani. Când este vorba de cei mici, trebuie să acordăm o atenţie deosebită unui aport adecvat şi echilibrat de nutrienţi, vitamine şi minerale. Este foarte important să le asigurăm în permanenţă condiţiile pentru o creştere sănătoasă şi o dezvoltare mentală şi fizică normale.
Lion Kids C,Lion Kids + Vitamin D – 90 tablete masticabile
Niciodată nu este prea devreme să începem o viaţă sănătoasă. Un copil puternic şi sănătos va avea rezultate mai bune la şcoală, atât la învăţătură, cât şi la sport. Nu faceţi compromisuri când vine vorba de dezvoltarea şi sănătatea copilului dvs.! Oferiţi-i ce e mai bun! Copiii acceptă cu plăcere tabletele masticabile sub formă de animale, aşa că administrarea produsului este foarte uşoară.
Senior Formula – 90 tablete
Odată cu înaintarea în vârstă, şi necesarul de vitamine al organismului se modifică. Metabolismul încetineşte, iar absorbţia nutrienţilor devine incompletă. Senior Formula a fost special formulată pentru sprijinirea sănătăţii persoanelor de peste 50 de ani.
Energy & Memory – 90 tablete
Datorită compoziţiei sale, Energy & Memory participă la procesele normale care au loc în organism, chiar în caz de stres fizic sau mental îndelungat. Ajută organismul să facă faţă efectelor nocive ale stresului. În acelaşi timp, energizează şi revigorează; cu ajutorul său, puteţi depăşi cu mai multă uşurinţă obstacolele!
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din categoria Multivitamine click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

3.Antioxidanti

Produse Calivita
calivita antioxidanti
Produse Calivita
Resveratrol PLUS – 60 capsule
Aţi auzit cu siguranţă de efectele benefice ale vinului roşu, nu-i aşa? Resveratrol PLUS este un produs de cea mai înaltă calitate cu antioxidanţi, care vă oferă toate beneficiile polifenolilor din vinul roşu condensate într-o singură capsulă; celelalte ingrediente active, ce acţionează sinergic, completează excelent efectele protective ale polifenolilor la nivel celular.
Xantho PLUS – 90 capsule
Xantho PLUS este un produs modern şi complex.Ingredientele sale active sunt extrase din plante bogate în antioxidanţi, pentru o protecţie optimă a celulelor împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.
Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips – 240 ml
Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips nu este doar încă unul din numeroasele produse noi cu vitamina C, ci este unul special,fiind bazat pe o formulă complexă,ale cărei ingrediente active ne ajută să ne menţinem sănătatea şi starea generală de bine. Datorită formei sale lichide, poate fi ideal pentru persoanele care nu consumă tablete sau capsule.
Smokerade – 90 tablete
Smokerade este un produs deosebit cu antioxidanţi, care ne sprijină organismul în lupta împotriva efectelor negative la nivel celular ale proceselor oxidative ce au loc în urma consumului de tutun. Datorită acţiunii benefice a ingredientelor sale complexe, se recomandă atât fumătorilor activi, cât şi celor pasivi. Poate fi utilizat şi de nefumători, pentru extraordinarul său efect antioxidant.
Coenzyme Q10,Super CoQ10 Plus – 90 capsule
Oferiţi-le celulelor dvs. sursa necesară de energie şi veţi fi satisfăcuţi de rezultat! Q10 este o substanţă indispensabilă pentru furnizarea de energie celulelor. Dacă celulele noastre funcţionează perfect, ele energizează întregul organism. Rezultatul? O putere de muncă, energie şi forţă care le depăşesc chiar şi pe cele ale persoanelor mult mai tinere.
Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor – 30 tablete sublinguale
De ce este Sublingual Q10 unic? Datorită administrării sublinguale (tabletele sunt plasate sub limbă), ingredientele active sunt absorbite mult mai rapid şi mai eficient în organism. Trecând din membrana mucoasă a cavităţii bucale în venele de sub limbă, pătrund direct în fluxul sanguin, ocolind ficatul.
Protect 4Life – 90 tablete
Principalul ingredient al acestui produs este extractul de Ginkgo biloba, cel mai bătrân copac din istoria Pământului. Se ştie că, pe lângă proprietăţile sale antioxidante,influenţează benefic funcţiile organismului în multe alte moduri. Produsul mai conţine vitamine şi oligoelemente valoroase.
Mega Protect 4Life – 90 tablete
Mega Protect 4Life este un produs de cea mai înaltă calitate, conceput special pentru creşterea protecţiei antioxidante. Principalele ingrediente ale produsului sunt diferitele extracte de plante (Ginkgo biloba, ceaiul verde şi afinele), cunoscute pentru proprietăţile lor antioxidante, şi multe alte vitamine şi oligoelemente, pentru sprijinul sănătăţii.
Lutein Plus – 60 capsule
Lutein Plus este un produs complex cu antioxidanţi, conceput special pentru a sprijini sănătatea ochilor. Poate reprezenta un ajutor de nădejde pentru toate persoanele care îşi suprasolicită ochii, de exemplu pentru cei care îşi petrec o mare parte din timp în faţa calculatorului sau lucrează la lumină artificială.
Lutein – 60 capsule
Zi de zi, ochii noştri sunt expuşi efectelor nocive de mediu. În plus, ochii au nevoie de o protecţie suplimentară, din cauza acţiunii negative a radicalilor liberi. Luteina este un antioxidant special, care sprijină sănătatea ochilor noştri!
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din categoria Antioxidanti click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

4.Minerale

Produse Calivita
calivita minerale
Produse Calivita
Strong Bones PLUS – 100 capsule
Strong Bones PLUS este un produs care sprijină sănătatea oaselor. Conţine calciu şi magneziu, care au fost suplimentate cu vitamina D3, pentru o absorbţie mai bună.
Strong Bones – 100, 250 capsule
Strong Bones este un produs complex cu calciu şi magneziu, elemente de o importanţă deosebită pentru dezvoltarea oaselor. Suplimentarea cu calciu şi magneziu poate ajuta la menţinerea structurii normale a oaselor şi dinţilor, dar poate avea şi alte efecte benefice.
MagneZi B6 – 90 tablete
Duceţi o viaţă haotică, sunteţi stresaţi, depuneţi un efort mental şi/sau fizic semnificativ? Atunci MagneZi B6 a fost creat special pentru dvs.! Ingredientele sale active sprijină funcţionarea optimă a sistemelor nervos şi muscular şi sunt necesare pentru procesele metabolice şi de producere a energiei. Sănătate, energie şi o putere uriaşă de muncă!
Pro Selenium – 60 tablete
Se ştie că seleniul este un oligoelement cu un efect antioxidant foarte puternic, care ne sprijină organismul protejându-l împotriva radicalilor liberi. Cu toate acestea, este mai puţin cunoscut faptul că, pe lângă aceste efecte,joacă un rol important şi în funcţionarea sistemului imunitar. Ajută, de asemenea, la menţinerea producţiei normale de iod, sprijinind hormonii glandei tiroide.
Chelated Zinc, Mega Zinc – 100 tablete
Zincul este unul din cele mai importante oligoelemente, fiindcă ajută la buna funcţionare a mai multor enzime. Poate fi găsit în fiecare celulă, dar organismul uman nu are capacitatea de a-l depozita, fapt pentru care pot apărea deficienţele. Avem nevoie de zinc încontinuu, iar în anumite cazuri – de exemplu, dacă locuim într-o zonă poluată sau avem o alimentaţie neechilibrată – trebuie să consumăm suplimente moderne cu zinc.
Power Mins – 100 tablete
Pe lângă un aport adecvat de vitamine, consumul unei cantităţi optime de minerale este foarte important pentru organismul uman. Power Mins este un produs special,care conţine minerale deosebite. Ingredientele sale contribuie la furnizarea adecvată de minerale organismului.
Iron Plus – 100 tablete
Fierul este un mineral ce aparţine aşa-numitelor „oligoelelemente” – substanţe necesare organismului uman, dar în cantităţi foarte mici. În primul rând, fierul este responsabil cu transportul oxigenului în organism, dar are şi alte funcţii importante. Iron Plus reprezintă un produs complex, de ultimă generaţie.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din categoria Minerale click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

5.Darurile pământului, apei și soarelui

Produse Calivita
calivita darurile pamantului
Produse Calivita
Low Deuterium Oxy Crystal® – 50 ml
Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat de apă sărăcită în deuteriu, structurată magnetic, îmbogăţită cu oxigen stabilizat. Structura sa fizică perfect ordonată vă poate oferi un plus de energie şi de oxigen, iar datorită efectului său asupra structurii apei din organism poate contribui la armonizarea proceselor fizice şi chimice din corp.
ZenThonic – 946 ml
Principalul ingredient al ZenThonic este fructul mangostana, unul din cele mai valoroase alimente pentru aborigenii din junglele Asiei. Mangostana mai este numită şi fructul zeilor. Chiar şi în zilele noastre, mangostana este considerată în Asia un fruct sacru, fiind însă aproape necunoscută în America de Nord şi în Europa.
Polinesian Noni — lichid 946 ml
Polinesian Noni — capsule 90 capsule

Există locuri îndepărtate pe Terra unde influenţa civilizaţiei încă nu s-a făcut resimţită. Restabiliţi echilibrul organismului cu ajutorul produselor CaliVita cu Noni din Polinezia, unde aborigenii sunt încă mai expuşi capriciilor naturii decât efectelor societăţii dezvoltate.
Ocean 21 – 946 ml
Flora oceanelor, spre deosebire de plantele care cresc pe pământ, este relativ intactă chiar şi la începutul secolului al XXI-lea. Ocean 21 conţine mai mult de 200 de ingrediente active benefice pentru organism (opt tipuri de alge marine, plante, vita mine şi antioxidanţi, aproximativ 60 de tipuri de minerale, circa 24 de aminoacizi şi enzime).
OxyMax® – 60 ml
Fără oxigen, viaţa umană nu ar fi posibilă. Organismul nostru poate funcţiona armonios şi echilibrat doar dacă celulele sale au la dispoziţie o cantitate adecvată de oxigen. Dacă, dintr-un anumit motiv, celulele primesc mai puţin oxigen, procesele de producere a energiei care sprijină funcţiile vitale sunt periclitate. OxyMax® poate ajuta eficient la furnizarea cu oxigen a celulelor.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din aceasta categorie click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

6.Produse pe bază de plante

Produse Calivita
calivita produse baza plante
Produse Calivita
Ginkgo XC – 100 tablete
Ginkgo XC este un produs foarte puternic ce conţine 90mg de extract de Ginkgo biloba pentru a sprijini fluxul sanguin normal şi funcţionarea creierului. Extractul de Ginkgo are, de asemenea,importante proprietăţi antioxidante care ne protejează celulele împotriva radicalilor liberi.
Oregano oil – 30 ml
Oregano este o plantă perenă foarte îndrăgită, pe care o cunoaştem în special drept condiment. Puţine persoane ştiu că, datorită numeroaselor sale efecte benefice, a fost folosită cu succes încă din antichitate în medicina populară. Faceţi cunoştinţă cu proprietăţile fantastice ale plantei oregano!
Liquid Chlorophyll – 473 ml
Practic, orice substanţă poate fi o toxină ce exercită un efect iritant şi/sau nociv asupra organismului, ne îngreunează funcţiile biochimice şi afectează funcţionarea organismului. Toxinele pot apărea drept rezultat al unei alimentaţii deficitare, ca efect advers al medicamentelor, al poluării mediului sau drept consecinţă a anumitor procese metabolice.Clorofila oferă o protecţie naturală împotriva acestora!
Green Care – 240 tablete
Green Care conţine alfalfa, care a fost folosită cu succes de sute de ani în medicina tradiţională, datorită numeroaselor sale efecte benefice. Este un diuretic natural şi poate reprezenta un supliment adecvat al dietelor alcalinizante. Conţine multe vitamine şi minerale, care sprijină funcţionarea sănătoasă a organismului.
Rhodiolin – 120 capsule
Cu toţii suntem expuşi unui stres continuu de-a lungul întregii zile. Încercarea de a ne
ridica la înălţimea aşteptărilor acasă şi la locul de muncă, conflictele, problemele financiare, zgomotul şi poluarea mediului – toate acestea reprezintă factori de stres şi pot fi deosebit de dăunătoare pentru organism pe termen lung. Rhodiola este utilizată de sute de ani şi reprezintă o soluţie naturală la stres.
ParaProteX – 100 tablete
Paraziţii – viermii, bacteriile, ciupercile, virusurile – sunt prezenţi în permanenţă în mediul înconjurător. Unii dintre ei sunt benefici (unele bacterii), în timp ce alţii sunt dăunători pentru organism. Pot trece neobservaţi perioade îndelungate de timp, însă în momentul în care îi detectăm,au creat deja probleme.ParaProteX poate oferi un ajutor eficient împotriva paraziţilor care cauzează neplăceri!
Panax Ginseng – 100 tablete
Ginseng este cultivat în Orientul Îndepărtat de 400 de ani, însă omenirea îl utilizează de mii de ani. În perioadele de stres fizic şi psihic extrem, creşte vitalitatea şi rezistenţa la stres în mod natural.
Pure Yucca – 100 capsule
Extractul de Yucca, care e supranumit „pomul vieţii”, este o substanţă extraordinară ce detoxifică, purifică şi sprijină sistemul imunitar. Principalul său efect se datorează unuia dintre ingredientele sale, saponina. Această substanţă este folosită în principal
datorită acţiunii ei mucolitice şi detoxifiante.
Garlic Caps – 100 capsule gelatinoase
Usturoiul este unul din cele mai cunoscute condimente, însă puţini sunt cei care ştiu că, pe lângă aroma sa caraceristică, are multe efecte benefice, printre care şi menţinerea unui nivel normal al trigliceridelor din sânge. Produsul Garlic Caps conţine ingredientele active din usturoi şi pătrunjel, plante folosite cu succes în medicina populară de sute de ani.
White Willow – 100 capsule
Scoarţa de salcie albă a fost utilizată în medicina populară de secole. Salcia albă (Salix alba) este o specie de copac originară din Europa Centrală şi de Sud, cunoscută însă şi în America de Nord. Din scoarţa acestui copac se extrag salicinglucozidele, care sunt metabolizate în organism în acid salicilic.
Triple-Potency Lecithin, Super Soya Lecithin – 100, 250 capsule gelatinoase
Lecitina contribuie la funcţionarea adecvată a proceselor noastre vitale şi ne sprijină sănătatea. Este o substanţă naturală care poate fi găsită în organism, unde, printre altele, intră în componenţa membranelor celulare şi a proteinelor. Joacă un rol important în funcţionarea sistemului nervos şi ajută la menţinerea unui nivel normal
de colesterol.
Evening Primrose Oil – 100 capsule gelatinoase
Evening Primrose Oil are o serie de efecte benefice asupra organismului uman. Ajută la menţinerea aspectului sănătos şi proaspăt al pielii şi părului şi poate fi un excelent supliment al curelor de slăbire. Sprijină funcţia cardiacă normală şi poate ameliora simptomele neplăcute ce preced menstruaţia
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din categoria produselor pe baza de plante click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

7.Lumea mărilor și oceanelor

Produse Calivita
calivita lumea marilor
Produse Calivita
Spirulina Chlorella PLUS – 100 tablete
Spirulina Chlorella PLUS conţine toate substanţele indispensabile unui produs modern cu alge. Am suplimentat cele două ingrediente principale (algele spirulina şi chlorella)cu iarbă de grâu, alfalfa, precum şi cu un amestec brevetat de ingrediente „verzi” şi antioxidanţi, cum ar fi extractul de Aloe vera sau licopena.
Spirulina Max – 60 tablete
Flora şi fauna apelor curgătoare sunt plăcute la vedere şi, în acelaşi timp, reprezintă o sursă valoroasă de nutrienţi care ne protejează sănătatea. Spirulina Max este un produs pe bază de alge spirulina, ce conţin multe vitamine, minerale şi alte ingrediente benefice pentru sprijinirea eficientă a sănătăţii.
Omega 3 – 100 capsule gelatinoase
Omega 3 de la CaliVita conţine o doză ridicată de acizi graşi omega 3 extraşi din uleiul de peşte, pentru normalizarea nivelului de trigliceride din sânge şi sprijinirea sănătăţii cardiovasculare, precum şi a funcţiilor cerebrale.
Shark Aid – 90 tablete
Rechinii trăiesc pe Terra de mai mult de 400 de milioane de ani, într-o formă neschimbată. Aceşti peşti cartilaginoşi au o sănătate excelentă, iar fiecare parte a organismului lor îi ajută să supravieţuiască. Consumat ca supliment alimentar, cartilajul de rechin ajută la funcţionarea sănătoasă a articulaţiilor.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din aceasta categorie click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

8.Suplimente alimentare pentru curele de slăbire

Produse Calivita
calivita suplimente cura slabire
Produse Calivita
Figure Shaper – 60 capsule
Aveţi impresia că succesul luptei dvs. Împotriva kilogramelor în plus este umbrit de faptul că pofta dvs. de mâncare este mai mare decât voinţa de a slăbi? Aici vă poate ajuta Hoodia gordonii, o plantă pe drept cuvânt foarte populară, folosită ca supliment în curele de slăbire. Vă oferim acum această plantă îndrăgită într-un produs complex,ale cărui ingrediente acţionează sinergic.
Xshape – 90 capsule
Acest produs, în paralel cu un nivel optim de activitate fizică, un mod sănătos de viaţă şi o dietă de slăbit, vă poate ajuta să obţineţi un corp mai slab şi mai tonifiat. Principalele ingrediente active din XShape sunt aminoacizii, care au fost suplimentaţi cu vitamine şi picolinat de crom.
Chromium Max 500 – 100 capsule
Când suntem la cură de slăbire, eforturile noastre de a ne alimenta sănătos sunt adesea umbrite de o poftă de mâncare brusc crescută sau de dorinţa de a consuma dulciuri. Chromium Max 500 conţine crom sub formă de legături organice, care poate fi eficient pentru reducerea senzaţiei de foame.
Citrimax & Chromium – 90 tablete
Greutatea ideală şi un corp în formă sunt simbolul sănătăţii. Curele de slăbire pot fi sprijinite de suplimentele alimentare moderne. Citrimax & Chromium conţine hidroxicitrat (HC), care poate împiedica transformarea carbohidraţilor în grăsimi, şi crom, pentru controlul mai eficient al glicemiei.
Slim Formula – 90 capsule
O greutate corporală ideală este importantă nu doar pentru a ne simţi mai încrezători în noi înşine, ci şi pentru sănătatea noastră. Datorită ingredientelor sale, Slim Formula poate spori eficienţa curelor de slăbire.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din aceasta categorie click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

9.Exclusiv pentru femei, exclusiv pentru bărbați

Produse Calivita
calivita exclusiv-pentru-femei-exclusiv-pentru-bărbați
Produse Calivita
VitalWoman – 60 tablete
Acest produs conţine plante folosite în medicina populară de secole, bogate în vitamine şi minerale; celelalte substanţe active sprijină eficient sănătatea şi procesele vitale din corpul femeii.
VitalMan – 60 tablete
Subiectul sexualităţii şi generaţiilor de urmaşi este la fel de vechi ca omenirea. Activitatea noastră sexuală ne afectează viaţa de zi cu zi, şi invers. Plantele din VitalMan au fost utilizate în medicina populară de sute de ani pentru a sprijini funcţiile sexuale normale.
Menopausal Formula – 135 capsule
Mai devreme sau mai târziu, în viaţa fiecărei femei se instalează menopauza. Aceasta apare de obicei între 40 şi 55 de ani, iar principalul său simptom este încetarea treptată a menstruaţiei. Din păcate, efectele secundare care acompaniază menopauza nu sunt foarte plăcute. Menopausal Formula poate fi un sprijin deosebit.
Pro-State Power – 60 tablete
Pro-State Power este un produs special conceput pentru bărbaţii în vârstă. Ingredientele sale naturale pot sprijini funcţionarea sănătoasă a organismului, iar principalul său component, Saw Palmetto, ajută la menţinerea funcţionării normale a prostatei.
New Life – 120 tablete
Există anumite faze în viaţa unei femei în care necesarul de nutrienţi diferă de cel al unei persoane obişnuite. Cererea de anumite vitamine şi minerale creşte la femeile însărcinate sau care alăptează. New Life vă ajută să oferiţi organismului dvs. o cantitate optimă de vitamine, lucru important nu doar pentru menţinerea sănătăţii mamei, ci şi pentru dezvoltarea normală a copilului.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din aceasta categorie click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

10.Produse pentru digestie

Produse Calivita
calivita produse-pt-digestie
Produse Calivita
ProbioBalance – 60 tablete masticabile
ProbioBalance este un produs complex ce conţine trei specii de bacterii probiotice, dar şi substanţe prebiotice, pentru menţinerea echilibrului normal al florei intestinale şi al funcţiilor imunitare. Datorită gustului său delicios, este uşor de consumat chiar şi de către copii.
AC-Zymes, Acidophilus – 100 capsule
Echilibrul delicat al florei intestinale poate fi cu uşurinţă dereglat de un mod nesănătos de viaţă, de consumul de alcool, terapia cu antibiotice etc. AC-Zymes şi Acidophilus de la CaliVita conţin Lactobacillus acidophilus, una din cele mai cunoscute specii de probiotice, pentru funcţionarea sănătoasă a sistemului digestiv şi imunitar.
Meal Time – 100 tablete masticabile
Meal Time se prezintă sub formă de tablete masticabile cu gust plăcut, pentru sprijinul funcţiei digestive. În zilele noastre, soluţiile naturale pentru problemele digestive sunt din ce în ce mai răspândite. Principalul ingredient activ din Meal Time este enzima de papaya(papaina), un compus natural asemănător enzimelor ce descompun proteinele.
Nopalin – 200 tablete
Nopalin este un produs pe bază de Nopal, o plantă ce aparţine genului de cactuşi Opuntia. Conţine o cantitate ridicată de vitamine şi minerale. Datorită conţinutului său de fibre, sprijină funcţionarea sănătoasă a organismului. Poate fi un supliment ideal pentru curele de detoxificare sau de slăbire.
Digest Ease – 100 tablete
Ingredientele active din Digest Ease sunt enzimele digestive naturale, care ajută la eliberarea nutrienţilor. Poate fi de mare ajutor în digerarea alimentelor de origine vegetală (în special pentru vegeta rieni),în cazul anumitor tulburări de digestie, precum şi al unor tipuri neobişnuite de dietă.
Digestive Enzymes – 100 tablete
Condiţia de bază a utilizării ideale a nutrienţilor este o digestie adecvată. Ingredientele active ale acestui produs sunt extractele de plante şi enzimele digestive care sunt produse în organism şi pot sprijini procesele digestive normale.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din aceasta categorie click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

11.Produse pentru întărirea sistemului imunitar

Produse Calivita
calivita produse-pentru-întărirea-sistemului-imunitar
Produse Calivita
SambuRex – 240 ml
SambuRex este un produs destinat în special protecţiei sistemului imunitar; principalele sale ingrediente sunt socul negru şi Echinacea, care sunt utilizate de sute de ani în medicina populară, şi Astragalus, care este aplicat cu predilecţie în medicina orientală. Datorită faptului că se prezintă sub formă lichidă, acest amestec special de plante poate fi adecvat chiar şi pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu consumă tablete sau capsule.
ImmunAid – 180 capsule
Sistemul imunitar: rezistenţa şi forţa organismului nostru trebuie sprijinite în permanenţă, nu doar atunci când încep să dea semne de slăbiciune! Gheara mâţei din ImmunAid poate sprijini funcţionarea normală a sistemului imunitar, ajutând la menţinerea rezistenţei corpului.
VirAgo – 90 tablete
VirAgo, datorită compoziţiei sale,sprijină eficient funcţionarea normală a sistemului imunitar. Recomandăm acest produs tuturor persoanelor care îşi doresc o apărare complexă sau sunt puse adesea în situaţii în care organismul lor are nevoie de ajutor.
Bee Power – 50 capsule
Dacă sunteţi adeptul soluţiilor naturale, extractul de lăptişor de matcă este alegerea perfectă pentru dvs. Albinele îşi hrănesc matca cu acest concentrat hrănitor, care îi permite să trăiască chiar şi 3-4 ani, în timp ce albinele lucrătoare nu trăiesc decât 4-6 săptămâni. Consumul de concentrat de lăptişor de matcă este benefic şi pentru oameni.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din aceasta categorie click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

12.Alte produse

Produse Calivita
calivita alte-produse
Produse Calivita
Beauty Formula – 90 tablete
Beauty Formula este un produs complex cu vitamine, minerale, aminoacizi, colagen şi plante, ale cărui ingrediente active pot ajuta la menţinerea structurii sănătoase a părului,pielii şi unghiilor.
Vein ProteX – 60 tablete
După o perioadă prelungită de stat în picioare sau pe scaun, multe persoane acuză dureri sau umflături ale picioarelor ori senzaţia de îngreunare. Pentru mulţi oameni, statul în picioare sau pe scaun mai multe ore la rând este parte integrantă a profesiei lor (profesori, coafeze, chirurgi, funcţionari etc.). VeinProteX se poate dovedi un ajutor de nădejde, fiind special conceput pentru sprijinul venelor.
Joint ProteX FORTE – 90 tablete
Există unele situaţii în viaţă când articulaţiile noastre au nevoie de o protecţie suplimentară. În comparaţie cu vechiul nostru produs Joint ProteX, Joint ProteX FORTE sprijină sănătatea articulaţiilor cu o cantitate crescută de ingrediente active, prin urmare se recomandă în special celor care au nevoie de o protecţie suplimentară.
Joint ProteX – 90 tablete
Menţinerea sănătăţii articulaţiilor are o importanţă vitală în viaţa de zi cu zi. Cele mai frecvente cauze ale deformării articulaţiilor sunt supraponderabilitatea, alimentaţia necorespunzătoare, sedentarismul sau un mod suprasolicitant de viaţă (sporturi de performanţă, muncă fizică intensă) şi stresul. Joint ProteX este conceput pentru menţinerea sănătăţii articulaţiilor.
Cholestone – 90 tablete
Datorită unei alimentaţii neadecvate şi eredităţii, o mare parte a populaţiei mature înregistrează un nivel ridicat de colesterol. Acesta nu este un fenomen neglijabil, fiindcă pe termen lung poate reprezenta un factor important de risc. Ingredientele active din Cholestone pot restabili nivelul normal de trigliceride din organism.
URX – 90 tablete
URX este un produs conceput special pentru sprijinul intern al tractului urinar, ale cărui ingrediente active – care sunt cunoscute şi folosite de sute de ani, cu predilecţie în medicina tradiţională – pot oferi un ajutor de nădej de în situaţiile în care se recomandă cel mai mult sprijinul sistemului urinar.
L-Lysine PLUS – 60 capsule
Lizina este un aşa-numit aminoacid esenţial, fiind o componentă importantă a proteinelor. „Esenţial” se re feră la faptul că organismul nu este capabil să producă această substanţă de unul singur, motiv pentru care trebuie să o obţinem din surse externe. Produsul L-Lysine PLUS conţine lizină, care a fost suplimentată cu vitamina C.
Natural HGH Support – 90 tablete
După vârsta de 30 de ani, producţia de hormon de creştere scade brusc, ceea ce afectează negativ o serie de procese din organism. Masa musculară se reduce, nivelul de activitate descreşte etc. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul stresului de durată. Cu Natural HGH Support puteţi sprijini în mod natural procesele compensatorii, fără a interveni semnificativ în funcţionarea organismului.
Arginine Plus – 100 tablete
Chiar dacă organismul nostru este capabil să sintetizeze arginină, există anumite situaţii în viaţă când producţia acestei substanţe scade. Una din aceste situaţii sunt perioadele de stres, bine cunoscute de cei mai mulţi dintre noi. Utilizarea argininei a crescut semnificativ în ultimul timp, datorită efectelor sale benefice. Influenţează pozitiv dilatarea fiziologică generală a vaselor de sânge, ceea ce o transformă într-un supliment preferat de sportivi.
Melatonin 3.0 – 60 tablete
Un somn profund şi suficient este baza sănătăţii organismului, o necesitate fiziologică chiar şi pentru cei care lucrează pe schimburi, schimbă frecvent fusul orar sau au insomnii. Melatonina poate fi un sprijin de nădejde, deoarece ne ajută într-un mod natural să ne odihnim.
Detox Patch – 12 plasturi
Dezvoltarea rapidă a civilizaţiei implică, de asemenea, şi faptul că organismul nostru vine zilnic în contact cu foarte multe toxine. Din păcate, nu putem evita contactul cu mediul poluat, substanţele chimice, medicamentele şi anumite bunuri de consum. Multe dintre acestea se acumulează în organism. Detox Patch le îndepărtează cu ajutorul înţelepciunii orientale.
Liver Aid – 100 capsule
Ficatul este un organ de o importanţă capitală, fiind o „uzină” care funcţionează întotdeauna la maximum. Ficatul are o sarcină dublă: pe de o parte, sintetizează substanţele importante pentru organism, iar pe de cealaltă,dezintegrează substanţele nocive şi detoxifică organismul. Substanţele active din LiverAid sprijină funcţionarea sănătoasă a ficatului într-un mod natural.
Culevit – 180 tablete
Ingredientele active din suplimentul alimentar Culevit sunt aminoacizii şi vitaminele,care participă la funcţionarea normală a organismului. Tabletele de Culevit pot fi administrate cu rezultate deosebite pentru revigorarea sau regenerarea organismului în caz de boală sau de convalescenţă.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din aceasta categorie click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

13.Produse cosmetice

Produse Calivita
calivita produse cosmetice
Produse Calivita
Cosmeticele Aquabelle
Conţinutul de apă al pielii noastre este important nu doar din punct de vedere estetic.Acesta ne protejează organismul de efectele nocive externe şi previne evaporarea apei din corp. Linia de produse Aquabelle este formată din loţiunea demachiantă hidratantă, crema regeneratoare de zi şi crema nutritivă de noapte, pentru o piele sănătoasă şi strălucitoare.
Silk & Shine Şampon – 250 ml
Silk & Shine este un şampon delicat, pentru uz zilnic. Curăţă în profunzime, sprijină structura părului şi oferă protecţie împotriva efectelor negative ale uscatului cu foehnul. Datorită compoziţei sale speciale, nu irită ochii. Protejează sănătatea părului şi scalpului. Un păr strălucitor şi sănătos, cu mai mult volum!
Hand & Body Lotion – 1 litru
Cu ajutorul Hand & Body Lotion, îi puteţi oferi pielii dvs. tot ce are nevoie. Conţine vitamina E şi ulei de măsline, benefic pentru organism, într-o compoziţie modernă. Folosind acest produs, pielea dvs. devine catifelată şi îşi menţine hidratarea şi elasticitatea pentru mai mult timp. Se absoarbe rapid şi uşor. Nu lasă urme strălucitoare, fiind perfect potrivită şi pentru uz zilnic.Produse Calivita
Vein Care – 75 mlProduse Calivita
Din păcate, zi de zi ne confruntăm cu o serie de efecte neplăcute, care ne afectează sănătatea picioarelor. Există oare cineva care să nu îşi fi simţit picioarele grele după o zi petrecută în pantofi frumoşi, dar inconfortabili, sau să nu fi avut senzaţia de arsură şi de picioare umflate după o perioadă îndelungată de stat în picioare? Vein Care oferă o soluţie naturală la toate aceste probleme.
IntiMoments – 135 gProduse Calivita
În ceea ce priveşte sănătatea, o viaţă sexuală completă, sănătoasă şi echilibrată este la fel de importantă ca o alimentaţie adecvată. IntiMoments este un produs de igienă intimă conceput special pentru femei, ale cărui substanţe active sprijină funcţionarea sănătoasă a vaginului şi a organelor sexuale şi poate fi de ajutor la menţinerea unei vieţi sexuale echilibrate şi plăcute.Produse Calivita
C-Rx Cream – 150 mlProduse Calivita
Contrar concepţiei larg răspândite, pielea cu aspect de coajă de portocală, caracteristică celulitei, nu este întâlnită doar la femei. Din ce în ce mai des, aceasta îşi face simţită prezenţa şi la bărbaţi şi la copii. Substanţele acumulate (grăsime, reziduuri, apă) sunt depozitate în ţesutul conjunctiv. Îndepărtarea lor poate fi uşurată foarte mult de ingredientele active din C-Rx Cream.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din aceasta categorie click aiciProduse Calivita
Produse Calivita
Produse Calivita

14.Electronice

Produse Calivita
Produse Calivita
calivita electronice
Produse Calivita
AquarionProduse Calivita
Aparatul AQUARION este un filtru de apă electric, care produce apă ionizată, îmbogăţită cu oxigen, fără metale grele sau toxine. Aciditatea sau alcalinitatea apei pot fi ajustate de fiecare consumator în parte. Apa filtrată cu acest dispozitiv poate fi folosită în diferite scopuri. Apa ionizată alcalină este antioxidantă şi, datorită efectului său alcalinizant, poate avea o serie de beneficii asupra organismului. Apa acidă este doar pentru uz extern.
BioHarmonex® CaliVita Electronics: Armonizează-ţi viaţa!
BioHarmonex® este un aparat de biorezonanţă conceput special pentru uzul la domiciliu, care emite un câmp electromagnetic pulsatil de joasă intensitate. Acest dispozitiv modern şi atrăgător din punct de vedere estetic, de a treia generaţie, uşor de folosit pentru toată lumea, are 25 de programe pe care le puteţi seta conform nevoilor dvs. personale.Produse Calivita
COMMUNIGUARDProduse Calivita
Viaţa noastră de zi cu zi este de neimaginat fără dispozitivele electronice. Aparatele de uz casnic, computerele şi mult folositele telefoane celulare, pe care le ţinem în permanenţă foarte aproape de corp, sunt înconjurate de câmpuri magnetice. COMMUNIGUARD este o folie tratată informatic, ce funcţionează conform principiilor biofizicii.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din categoria Electronice click aici
Produse Calivita
Produse Calivita

15.Produse de curățat

Produse Calivita
calivita produse curatat
Produse Calivita
CaliClean Natural All-Purpose Cleaner – 946 ml
CaliClean Natural Glass Cleaner – 946 mlProduse Calivita
CaliClean Natural Kitchen Cleaner – 946 mlProduse Calivita
CaliClean Natural Bathroom Cleaner – 946 mlProduse Calivita
CaliClean Natural Toilet Cleaner – 946 ml

Natura, organismul nostru, dar şi casa noastră au nevoie regulată de purificare şi înnoire. Dacă i-aţi asigurat corpului dvs. cele mai bune condiţii cu ajutorul suplimentelor alimentare CaliVita şi al unui stil sănătos de viaţă, acum aveţi şansa de a vă trata gospodăria cu o gamă nouă de produse de curăţat ecologice.
Produse Calivita
Pentru a vedea toate produsele din aceasta categorie click aici
Produse Calivita

Fii la curent cu noutatile CaliShop

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter!

Adresa ta de email va fi mereu in siguranta!