Produse CaliVita
CaliVita se gândeşte la întreaga familie, atât la cei mari, cât şi la cei mici. Atunci când ne concepem produsele, luăm în considerare şi cerinţele organismelor în dezvoltare şi provocările de zi cu zi, pentru a le oferi copiilor cele mai bune produse de pe piaţă.

Chiar dacă natura din jurul nostru se modifică pe zi ce trece, corpul nostru tinde spre echilibru şi stabilitate. Chiar dacă anotimpurile se schimbă şi, odată cu ele, şi sursele de hrană, noi avem nevoie de acelaşi sprijin. Primăvara şi vara ne expunem mai mult la soare, prin urmare organismul nostru poate sintetiza vitamina D, în schimb, toamna şi iarna avem nevoie de suplimentare. Acest lucru se aplică în special copiilor: deoarece corpul lor este în creştere, trebuie să avem grijă ca ei să primească toate vitaminele, mineralele, microelementele şi alte substanţe de care au nevoie, pentru ca organismul lor să se poată dezvolta. Lion Kids+D este un produs complex cu multivitamine, care conţine majoritatea vitaminelor şi mineralelor cu care putem suplimenta alimentaţia copiilor noştri. Calciul şi vitamina D din compoziţie pot ajuta la dezvoltarea osoasă, funcţia musculară fiind asistată de potasiu şi magneziu, vederea de betacaroten, în timp ce vitaminele B sprijină funcţionarea sistemului nervos şi metabolismul. Odată cu sosirea sezonului răcelii şi gripei, Lion Kids C poate întări eficient sistemul imunitar.

Produse CaliVita
Studenţilor le recomandăm din gama de produse CaliVita  Energy&Memory, pentru perioade de stres extrem, cum ar fi sesiunile de examene. Guarana din compoziţie poate stimula capacitatea de concentrare şi memorie şi poate îmbunătăţi performanţa sportivă. Lecitina şi unitatea sa de bază, colina, sunt compuşi ce pot fi întâlniţi în membranele celulare şi pot participa la formarea acestora. În plus, colina joacă un rol important în transmiterea stimulilor, astfel că, împreună cu lecitina, poate contribui la funcţionarea adecvată a creierului. Vitamina E din acest produs protejează acizii graşi polinesaturaţi care intră în compoziţia sistemului nostru nervos de atacul radicalilor liberi, sprijinindu-ne capacităţile mentale. Vitamina C este necesară pentru funcţionarea normală a sistemului nervos, pe care îl şi protejează, datorită efectelor sale antioxidante. Necesarul de nutrienţi al organismului trebuie acoperit din alimente, însă de multe ori o alimentaţie variată este ultimul lucru la care se gândeşte un student în perioada examenelor.
Produse CaliVita

Fii la curent cu noutatile CaliShop

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter!

Adresa ta de email va fi mereu in siguranta!