filtru de apa
Medicii recomandă: „Beţi zilnic opt pahare cu apă – unul la trezire, unul înainte de culcare şi restul pe parcursul întregii zile!” Astfel apare in mod natural intrebarea: ce tip de apa bem si pe care trebuie sa o evitam ? filtru de apa

Puţină lume mai bea apă direct de la robinet. Cei care încă o fac trebuie să ştie că, înainte de a fi distribuită, apa de la robinet (care provine din pânzele freatice sau din apele râurilor ori ale lacurilor) este „tratată”. Adică este decantată, filtrată şi în plus, este îmbogăţită cu clor şi cu ozon, în scopul înlăturării contaminanţilor. Însă aportul zilnic de clor poate fi dăunător pentru sănătate, atrag atenţia specialiştii. Din păcate, nici prin fierberea apei de la robinet nu-i putem asigura puritatea, ea conţinând uneori şi metalele grele, cum este plumbul, ce se acumulează din cauza instalaţiilor vechi de distribuţie a apei.
De aceea, cei care obişnuiesc să bea apă de la robinet, dar şi cei care o folosesc la prepararea mâncării, ar trebui să instaleze un filtru de apa suplimentar.

Filtrele de Apa Aquarion Water Ionizer sunt dispozitive de ultima generatie ce integreaza un microprocesor ce realizeaza filtrarea si ionizarea apei de la robinet. Filtrul de apa Aquarion contine un filtru modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida, pe 4 trepte de alcalinitate, respectiv aciditate. In acelasi timp filtrulAquarion poate asigura si oxigenarea apei. Filtrul de apa Aquarion este usor de montat si foarte usor de folosit.

Pentru cei care prefera apa imbuteliata va invitam sa cititi  Aici ce riscuri presupune  consumul acesteia.
filtru de apa
filtru de apa
filtru de apa
Pret cu amanuntul: 6150 lei
*pret inclusiv TVA
filtru de apa
zen thonic

Fii la curent cu noutatile CaliShop

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter!

Adresa ta de email va fi mereu in siguranta!