Libertate Financiara

Peste tot in lume unul din cele mai discutate subiecte este cel al pensiilor si intrebarea cea mai frecventa care se pune este: cum am putea schimba sistemul actual de pensii, care este evident perimat, si ce am putea implementa in loc pentru a fi sustenabil? Guvernele, politicienii si economistii au raspunsuri contradictorii, dar cu totii suntem de acord ca ceva trebuie facut si foarte rapid pe aceasta directie.

 

Ce solutie avem?

Compania Calivita are o solutie la aceasta problema a pensiei de mai bine de 20 de ani. Fiecare trebuie sa isi asigure o pensionare cat mai sigura si confortabila. Totul incepe cu asimilarea si intelegerea diferentei dintre venitul activ si cel pasiv. Venitul pasiv este acel tip de venit pentru care tu nu te implici in mod activ si el provine din investitii. Cand venitul tau lunar pasiv depaseste cheltuielile tale lunare e momentul in care te poti retrage din activitate sigur si confortabil.

Afacerea Calivita iti poate oferi sansa obtinerii unui venit pasiv conform cu dorintele tale prin investitirea doar a timpului si efortului tau.

 

Sa le spunem si celorlalti!

Vizioneaza videoclipul animat de mai jos, care trateaza subiectul venit pasiv versus venit activ si iti arata, care dintre cele 2 tipuri de venit, este cel mai benefic pentru retragerea ta din activitate la pensie si de asemeni, iti explica cum te poate ajuta o afacere tip MLM, cum este si Calivita sa obtii o pensionare confortabila si sigura.

Arata-le acest video prietenilor pe telefon sau pe tableta, da-i share catre toti prietenii din toate conturile tale de pe retelele de socializare si ajuta-i pe cei care vor dori sa isi faca si ei propriile planuri de pensionare si libertate financiara. Ajutandu-i pe ei te vei ajuta pe tine in directia retragerii tale la pensie confortabil financiar si liber!

Videoclipul are traducere in limba romana care se selecteaza ca in imaginea urmatoare:

 

pensie

Click pentru a urmari videoclipul:

Fii la curent cu noutatile CaliShop

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter!

Adresa ta de email va fi mereu in siguranta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.