Calivita International
Acum 20 de ani, s-a fondat CaliVita International cu scopul de a ajuta oamenii să atingă şi să îşi menţină sănătatea mentală şi fizică. Unul dintre factorii cheie ai activităţii companiei este că ofera produse unice şi competitive, cu o valoarea adăugată semnificativă, care satisface în întregime cele mai înalte standarde de calitate.

Încă de la înfiinţare, CaliVita International a conceput o serie de produse pentru sprijinirea sănătăţii, pentru ca mai apoi, din 2009 — în timp ce nenumăraţi alţi producători au fost loviţi de criză — să înceapa o dezvoltare şi mai intensă decât de obicei. Drept rezultat, s-au introdus mai mult de 20 de produse, care satisfac nevoile unui mare număr de consumatori, precum şi cinci produse pentru curăţat organice, care sunt deja foarte îndrăgite. Principiul de bază al CaliVita International a rămas acelaşi, şi anume să ofere produse unice şi speciale, care să se detaşeze net de celelalte de pe piaţă şi să ajute la menţinerea sănătăţii, dar şi a interesului financiar al distribuitorilor noştri. În ultimii ani, au avut loc modificări importante în domeniul reglementării suplimentelor alimentare. Cu toate acestea, se poate afirma cu mândrie că nu s-au scăzut standardele, ba, din contră, pe lângă cele mai stricte standarde americane (FDA), acum se indeplinesc şi reglementările Uniunii Europene.
Calivita International
Atunci când se concep noi produse, se face uz de experienţa milenară a omenirii, dar şi de cele mai noi descoperiri ştiinţifice, şi se incearca în permanenţă conceperea de produse unice, de cea mai înaltă calitate — care să conţină, ori de câte ori este posibil, doar ingrediente naturale — care să fie cu adevărat competitive pe pieţele internaţionale. CaliVita International este în permanentă căutare de noi tehnologii şi materii prime şi, drept rezultat, a lansat de  curând un nou produs cu ulei de peşte. Acesta este şi mai concentrat decât cel comercializat în prezent, conţine aceeaşi cantitate de acizi graşi Omega 3, dar se prezintă în capsule mult mai mici, astfel încât să poată fi consumat în siguranţă de copii şi de vârstnici. Caracteristica sa specială este noua tehnologie de concentrare a substanţei active.
Calivita International
Urmăriţi-ne pe site-ul nostru actualizat în permanenţă ( http://www.calivita.tuningland.ro ), si prin inscrierea la newsletter-ul nostru, CaliShop veti avea o modalitate confortabilă de a primi informaţii de ultimă oră despre lumea CaliVita.
Calivita International
Calivita International

Fii la curent cu noutatile CaliShop

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter!

Adresa ta de email va fi mereu in siguranta!