Luna aceasta avem deosebita plăcere de a vă prezenta un nou membru al familiei antioxidante CaliVita. Am creat Xantho PLUS selectând cele mai cunoscute materii prime care sunt folosite în siguranţă de mult timp; toate au un conţinut foarte ridicat de antioxidanţi.
La baza acestui produs stă o plantă foarte valoroasă, redescoperită de curând, mangostana, de această dată sub formă de extras. Mangostana (lat. Garcinia mangostana) mai este numită şi „regina fructelor”. Este originară din Arhipeleagul Malaeziei, Asia de Sud, unde este folosită de secole în medicina tradiţională. Datorită proprietăţilor sale excelente, este foarte răspândită, fiind cultivată astăzi în zonele cu climă temperată din America de Sud şi Centrală şi din Africa. Mangostana este una din cele mai studiate plante din zilele noastre. Fructul şi coaja de mangostana conţin un grup special de compuşi polifenoli, numiţi xantone. Xantonele se găsesc în mai multe tipuri de plante, dar concentraţia cea mai ridicată o au în mangostană. Datorită puternicelor efecte antioxidante, acestea protejează celulele împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, prin urmare, dacă sunt aplicate o perioadă îndelungată, influenţează benefic sistemul cardiovascular, procesul de îmbătrânire şi o serie de afecţiuni care sunt agravate şi mai mult de radicalii liberi. Extractul de mangostană folosit în acest produs este standardizat la alfa-mangostană, una din cele mai intens studiate specii de xantone.
Se ştie că aplicarea simultană a mai multor tipuri de antioxidanţi poate fi de folos, deoarece, datorită interacţiunii acestora, se protejează reciproc de deteriorările oxidative. Am completat Xantho PLUS cu un amestec special patentat, care conţine următoarele surse excelente de antioxidanţi:
Datorită efectelor sale energizante şi protectoare, ceaiul verde este folosit în medicina tradiţională chinezească de aproximativ 5.000 de ani. Fiind o sursă bogată de polifenoli şi catechine, acesta este un puternic antioxidant. Extractul de ceai verde folosit în Xantho PLUS este standardizat la un antioxidant special, aşa-numitul EGCG (epigalocatechin galatul), ale cărui efecte antioxidante sunt de o sută de ori mai puternice decât ale vitaminei C şi de 25 de ori mai puternice decât ale vitaminei E.
Extrasul de sâmburi de struguri este un antioxidant cunoscut şi folosit de mult timp, care, printre altele, datorită conţinutului ridicat de flavonoide şi faptului că este o sursă concentrată de proantocianidine oligomerice (OPC), protejează nu doar celulele, ci şi structura vaselor sanguine.
Datorită conţinutului de acid elagic, rodiile sunt excelenţi protectori celulari. Grapfrutul conţine o serie de substanţe active excelente, cum ar fi terpenele, flavonolii, vitaminele. Efectul antioxidant deosebit al fructelor de pădure este, de asemenea, cunoscut de mult timp. Acesta se datorează, printre altele, conţinutului lor ridicat de antocianidine. Xantho PLUS conţine extract de afine de cultură şi de afine sălbatice.
Xantho PLUS este un produs de o calitate deosebită, ce conţine surse excelente de antioxidanţi, cu ajutorul cărora putem sprijini eficient protecţia celulară şi întregul organism împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. În cazul în care protecţia antioxidantă este importantă pentru dumneavoastră, alegeţi Xantho PLUS!
Sursa:Calinews.
Fii la curent cu noutatile CaliShop
Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter!
Descarca Gratuit Ghidul Produselor Calivita!
Inregistreaza-te acum pentru a-i cunoaste mai bine pe noii tai aliati in lupta pentru o viata sanatoasa: